Tummine šokolaadi-toorjuustukook andunud šokolaadifännidele! Kui oled koogile lähemal kui 5 meetrit, siis on kindel, et see kook paneb sul suu vett jooksma.
Eriti hea on see, et koogi valmistamiseks kulub nii vähe koostisaineid ja aega mitte rohkem kui 20 minutit, lisaks 2-3 tundi külmkapis iseseisvaks tšillimiseks.
Üks tõeline suussulav koogikiirabi, mis on šokohoolikute unistus!
Koogist peaks jaguma 10-12 šokohoolikule.
Vaja läheb:
Põhi
180 g šokolaadiküpsiseid
90 g võid
Täidis
300 g toorjuustu
200 g vahukoort
175 g Jaani kakao kondenspiima
200 g tumedat šokolaadi
Kate
150-200 g mustsõstraid või muid marju
Purusta küpsised. Sega hulka sulavõi ja suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (21 cm) põhja. Aseta vorm täidise valmimise ajaks külmkappi. Tükelda šokolaad ja sulata siis vesivannis. Jäta jahtuma. Vahusta omavahel toorjuust ja vahukoor üsna tugevaks vahuks. Sega hulka kondenspiim ja vahusta veel korraks läbi. Lisa veidi jahtunud sulašokolaad ja sega kõik ühtlaseks. Määri nüüd šokolaadisegu ühtlaselt koogipõhjale laiali ja lase külmkapis 2-3 tundi taheneda. Serveeri kooki hapude marjadega.