Tervislikud köögiviljakotletid

Krõbedad ja maitsvad köögiviljakotletid sobivad nii hommikusöögiks kui ka kiireks lõunaks. Neid samu kotlette võid proovida teha ka näiteks riivitud peedi ja kaalikaga! Kui sulle pole oluline, et kotletid oleksid gluteenivabad, võid tatrajahu asemel kasutada ka tavalist nisujahu.

Kogus: 15-16 tk

Vaja läheb:
200 g riivitud porgandit
200 g riivitud kartulit
200 g riivitud suvikõrvitsat
2 küüslauguküünt
1 sibul
150 g klassikalist Provansaal majoneesi
100 g tatrajahu
soola, pipart
õli praadimiseks

Sega omavahel riivitud porgand, kartul ja suvikõrvits. Lisa hakitud sibul ja küüslauk. Sega sisse majonees ja lõpuks tatrajahu. Maitsesta soola ja pipraga. Soola pane pigem vähem, sest majonees on ka juba soolane. Prae köögiviljakotlette kuumal pannil õlis ühelt ja teiselt poolt justnagu pannkookide puhul. Serveeri neid maitsvaid kotlette röstitud ciabatta viilul koos maitsestamata jogurti ja rohke maitserohelisega!