Krõmpsuvad magusad ampsud kõikvõimalike roosade lisanditega. Pealegi valmivad need maiused väga lihtsalt ja kiirelt!
Vaja läheb:
200 g valget šokolaadi (metspähklitega)
50 g võid
190 g Jaani suhkruga kondenspiima
80 g vahukomme (roosad või valged)
80 g heledaid küpsiseid
30 g kookoshelbeid
30 g külmkuivatatud/kuivatatud vaarikaid või muid kuivatatud marju
15 g kuivatatud jõhvikaid
kuivatatud roosiõielehti
Tükelda valge šokolaad. Pane šokolaad koos võikuubikute ja kondenspiimaga väiksemasse potti ja sulata madalal kuumusel pidevalt segades kuni saad ühtlase massi. Murenda küpsised ja lõika vahukommid väiksemateks tükkideks. Pane kaussi küpsisetükid, vahukommid, kookoshelbed, vaarikad ja jõhvikad. Vala peale šokolaadisegu ja sega kõik kokku. Tõsta kommisegu küpsetupaberiga vooderdatud vormi (vorm võiks olla umbes 20×20 cm), silu pealt ühtlaseks ja puista peale mõned roosilehed. Hoia vähemalt 2 tundi külmkapis ja lõika siis suure noaga sobivad kommitükid. Otsi välja ilus karp ja täida kommidega.