Kass Arturi kook

Tore on taasavastada need vanad head ja kodused koogid, mille järele ikka ja jälle igatsus tuleb. Kass Arturi kook on kindlasti üks nendest. Nii puhtad ja lihtsad maitsed, mis toovad uskumatult nostalgilise meeleolu!

Selleks, et Kass Arturi valmistamine võimalikult lihtsalt läheks ja iirisekommide paberist lahtikeerutamise vaev ära jääks, kasutasin karamellise tekstuuriga Jaani keedetud kondenspiima.

Vaja läheb:
130 g maisipulgakesi
380 g Jaani keedetud kondenspiima (2x190g)
125 g võid

Pane keedetud kondenspiim koos võitükkidega potti ja kuumuta keskmisel kuumusel pidevalt segades, kuni saad ühtlase massi. Tõsta maisipulgad suurde kaussi ja vala karamelline mass maisipulkade peale. Sega kõik läbi ja vormi küpsetuspaberi abil pikk “vorst”. Hoia 3 tundi külmkapis ja lõika siis meelepärased koogiviilud.