Karamellikissell

Mäletad seda magustoitu, mida lasteaias vähemalt kuus korra sai ja mida su vanaema kõige paremini oskas teha? Seda magustoitu, mis maitses nii koduselt ja südantsoojendavalt.

Üks nendest parimate nostalgiliste magustoitude tiitlitest kuulub kohe kindlasti karamellikissellile! Keedetud kondenspiimast saab seda eriti kiiresti valmistada, sest suhkru pruunistamisega pole vaja vaeva näha!

Lusikatäis hapukat vaarikamoosi veel sisse ja viibki keele alla!

Kogus: kolmele inimesele

Vaja läheb:
1 tops (190 g) karamelliseeritud kondenspiima
250 ml piima
2 tl kartulitärklist + 50 ml vett
vaarika toormoosi

Sega omavahel kondenspiim ja piim, kuumuta aeg-ajalt segades kuni on tekkinud ühtlane piima-karamellisegu. Sega tärklis külma veega ja nirista pidevalt segades piima sisse. Kuumuta ja sega veel kuni kissell on parajalt paksenenud. Vali ise, kas serveerid soojalt või jahtunult. Lisa kisselli sisse toormoosi või värskeid marju.