Bounty

Kellele ei meeldiks kuulsad Bounty šokolaadibatoonid? Bounty šokolaadi tutvustati rahvale esimest korda Inglismaal ja Kanadas juba 1951. aastal. Eestis pole me selliseid küll näinud, aga Bountyt on tehtud ka kirsi- ja mangomaitselist. Klassikaline Bounty on neutraalse kookosesisu ja piimašokolaadi kattega batoon.

Kellel nüüd suur Bounty isu peale tuli, siis teadke, et neid saab ka ise teha, ja kohe suurema koguse korraga! Miks mitte pakkida need maiused veel armsasse kingikotti ja kellelegi maitsev üllatus teha! Maitseb täpselt nagu päris Bounty, isegi veel paremini!

Vaja läheb:
250 g kookoshelbeid
250 g (1 pakk) Jaani kondenspiima
115 g toasooja võid
250-300 g tumedat või piimašokolaadi

Sega kookoshelbed koos toasooja võiga ühtlaseks seguks. Lisa kondenspiim ja sega veel kord kõik korralikult läbi. Vormi käte vahel väikesed batoonikesed ja hoia pool tundi külmas. Sulata vesivannil šokolaad. Kasta kookosbatoonid sulašokolaadist läbi ja aseta need küpsetuspaberiga (siis saad batoonid hiljem paremini kätte) kaetud alusele. Kaunista kookoshelveste või millegi muuga, mis meeldib, ja jäta külmemasse kohta tahkuma.